Lovas névtábla matrica

Lovas névtábla matrica
Lovas névtábla matrica
Lovas névtábla matrica
Lovas névtábla matrica
Lovas névtábla matrica
1 900 Ft
Kedvencekhez
Öntapadó színes matrica a gyerek nevével. Ragasztható ajtóra, falra vagy bútorra is. Szuper minőség, könnyen kezelhető.

VÁSÁRLÁS MENETE:

- Írt be a gyermek nevét a szöveg mezőbe,
- tedd a terméket a kosaradba!

Ide írd a termékre kerülő nevet vagy szöveget!

Ettől lesz a termék egyedi :)

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Mérete:A matrica 30 cm széles és 20 cm magasAnyaga:Matt felületű, az általánosan elterjedt matricákhoz képest vastagabb, 180 mic. vastag visszaszedhető öntapadó fólia.

Ragasztója káros anyagokat nem tartalmaz, kadmium és oldószermentes víztiszta, visszaszedhető akril.

Beltéri dekorációkhoz ajánljuk, száraz időben rövid távú kültéri dekorációkhoz is alkalmas.

Sík vagy enyhén ívelt felületeken javasoljuk a használatát.Hogyan tudod felragasztani?Matricáink öntapadósak, nagyon egyszerűen, pár perc alatt felhelyezhetőek. A speciális, pontszerű ragasztónak köszönhetően, könnyen applikálhatók és eltávolíthatók, akár többször is újrapozícionálhatók.A ragasztandó felület legyen száraz, pormentes, sima és zsírmentes legyen ( az ujjlenyomatunk is zsíros ).

Próbáld oda a kiszemelt felületre a matricát. A matrica alját a jelölt magasságba helyezd!

A védőpapírt a matrica rövidebbik oldalán egy kis felületen húzd le. A védőpapír fokozatos eltávolítása közben egy puha ruhával folyamatosan simítsd rá a matricát a ragasztandó felületre. A simítás mindig középről kifelé haladva történjen.Ha esetleg elsőre nem sikerült jól a ragasztás, a matricát könnyedén le tudod szedni és újra felragasztani. Ha esetleg légbuborékok keletkeznek, azt simító mozdulatokkal ki tudjuk terelni a matrica alól.íme egy bemutató, hogy valóban gyerekjáték egy matrica felrakása ;) :

Milyen felületekre lehet felragasztani?Festett falra, tapétára, üvegre, fémre, bútorra, csempére... Gyakorlatilag szinte bármire, ami sima, homogén felületű.

A porózus felületek, (pl a tégla, ami átengedi a nedvességet és a levegőt, vagy a málló, pergő vakolat) nem alkalmasak a matricázásra.Tisztítás:A matricát elegendő langyos vizes, puha ruhával tisztítani. Erősebb szennyeződés esetén mosogatószeres vízzel, majd száraz ruhával töröld át!
Adatok
Gyártó
Pandadoo